05/27/2017 19:54

Jaguar XE, prodhimi më i fuqishëm me 590 kuaj-fuqi (VIDEO)

06/14/2017 22:02

Porsche-ja e prodhuar më 1996, kushton “sa” një e re sot (Video)

Është prodhuar para 20 vitesh, por sërish kjo Porsche e mirëmbajtur dhe shumë e fuqishme kushton njëjtë si ato që janë lansuar së fundmi. Megj...