Astrit Gashi

Astrit Gashi- Faqja personale në Gazeta Blic

Astrit Gashi_Faqja Personale_Gazeta Blic

Astrit Gashi: Këtu mund ti gjeni të gjitha shkrimet, postimet në rrjetet sociale, komentet, debatet, videot nga publicisti shqiptarë.


Gashi është njëri nga bashkthemeluesit e portalit Gazetablic.com. Më herët ka qenë Kryeredaktor i gazetës Zëri, themelues i Gazeta Express, redaktor i ekonomisë në gazetën Koha Ditore. Karrierën si gazetar e filloi në vitin 1998 në kompaninë Koha.

Ai është njëri nga opinionistët më me ndikim në Kosovë dhe ka paraqitje të rregullta në emisionet dhe debatet televizive kryesore të Kosovës, Shqipërisë dhe rajonit e botës.


– Linqet:

Përcjelle në Facebook >>

Përcjelle në Twitter

• Përcjelle në Instagram