05/18/2017 12:05

Ambasada amerikane: Bravo popullit shqiptar

06/26/2017 18:07

Zgjedhjet në Shqipëri, reagon ambasada Amerikane

Ambasada e Shteteve të Bashkuara deklaroi se disa shkelje zgjedhore të evidentuara ishin serioze dhe duhen adresuar. Sipas deklaratës së ambas...