03/20/2017 22:34

Te kush këqyr fall Aida Doçi?

05/04/2017 21:13

Aida karrierë ndërkombëtare, ja çfarë thotë ajo! (Video)

Aida Doçi aktualisht është tejet e diskutuar për një kontratë dhe bashkëpunime ndërkombëtare. Më tepër rreth kësaj ajo ka treguar në Elite Show ...