Cool

Syri i Tigrit, guri i virgjëreshës kundër energjisë negative

05/18/2017 11:25
nga:R A

Një nder gurët qe është efikas ne mbrojtje nga sulmet energjike është edhe guri i quajtur Syri i Tigrit.Syri i Tigrit është një gur qe vepron sikur pasqyre ne nivel te energjisë.

Është një nga gurët me të përsosur të mbrojtjes në ezoterizem, duke ndaluar energjitë negative qe te hyjne .Ai mund te shoqërohet me kripe per te mbrojtur një shtëpi, duke e vendosur ne kater qoshet e një dhome ose ne kembet e krevatit per te ndaluar sulmet e nates.
Ai gjithashtu mbron duke e kthyer energjine te derguesi i magjise, pra duke ja kthyer atij mbrapsht. Fenomen i ralle, por ka raste kur demonet e coptojne gurin qe te arrijne deri qellimi i tyre.

Ky gurë ndryshe njihet edhe guri i shenjës së virgjëreshës që mbronëato nga sëmundjet e ndryshme dhe nga syri i keq.