Lajme

Sot prezantohet peticioni për lirimin e Ramush Haradinajt

04/20/2017 07:22
nga:R A

Sot bëhet prezantimi i peticionit të nënshkruar nga 600 intelektualë të Kosovës, të cilët kërkojnë lirimin e menjëhershëm të Ramush Haradinajt.

Prezantimi bëhet në Bibliotekën Kombëtare në Prishtinë, duke filluar nga ora 11:00, me ç’rast përfaqësues të intelektualëve do të prezantojnë të dhëna rreth peticionit dhe kërkesave të tij.

04/21/2018 15:20

Haradinaj takohet me kryetarin e Asociacionit të gazetarëve shqiptarë në Zvicër