Lajme

Sot mblidhet Qeveria, diskutojnë për Astrit Deharin

10/12/2017 12:07
nga:Arlena Krivenjeva

Qeveria e Kosovës do të mbajë sot mbledhjen e radhës në mesditë.

Telegrafi ka mësuar se gjatë kësaj mbledhje në mesin e shumë pikave të rendit të ditës, do të shqyrtohet edhe kërkesa për ndarjen e mjeteve financiare për mbulimin e shpenzimeve për ekspertizë shtesë jashtë vendit, lidhur me vdekjen e Astrit Deharit.

Mbledhja e qeverisë pritet të nis në orën 14:00. /

10/21/2017 21:54

Qeveria shkakton përplasje mes katolikëve dhe ortodoksëve (FOTO)