Geek

Sony blen kompaninë muzikore Believe Digital

07/15/2017 16:47
nga:Gazeta Blic

Kompania Sony Corp është në fazën finale të bisedimeve për blerjen e distribuimit francez të muzikës Believe Digital.

Sony Music Entertainment do të marrë shumicën e aksioneve prej aksionarëve aktualë për afër 40 miliardë deri 50 miliardë jen (355.3 milionë-444.1 milionë dollarë).

Transaksioni pritet të mbyllet gjatë këtij viti, raporton Nikkei.

Sony dhe Believe Digital nuk kanë komentuar ende lidhur me arritjen e marrëveshjes.

10/04/2017 13:07

Xiaomi shet mbi 10 milion telefonë vetëm në Shtator