Lajme

Sonte në Gazeta Blic: Intervistë ekskluzive me Ramush Haradinajn!

03/12/2017 08:49
nga:Gazeta Blic

Shikuesit dhe lexuesit e Gazeta Blic, sonte mund të ndjekin një intervistë ekskluzive me Ramush Haradinajn.

Në cilën fazë është procesi kundër Ramush Haradinajt?

Cili është qëndrimi i Haradinajt ndaj pyetjeve që autoritetet franceze i kanë Ministrisë së Drejtësisë së Qeverisë serbe për Dënimet për Krime Lufte?

Pse Serbia i ka vënë syrin sidomos Ramush Haradinajt?

Çfarë thotë Ramush Haradinaj për zhvillimet aktuale politike në Kosovë?

A ka ai qëndrim për debatin e nisur rreth Ushtrisë në Kosovë?

A duhet të themelohet Ushtria në bazë të Ligjit apo me ndryshime Kushtetuese?

Si e komenton ai “kërcënimin” e Hashim Thaçit për dorëheqje?

Kur duhet të mbahen zgjedhjet në Kosovë?

A ndjehet Haradinaj i dëmtuar pse nuk është në Kosovë në këto kohë?

Kujt i falenderohet posaçërisht Ramush Haradinaj për kohën sa po qëndron në Kosovë?

Çfarë bisedoi ai në telefon me Ismail Kadarenë?

Në të gjitha këto pyetje.. dhe plot tjera sonte në intervistën ekskluzive me Ramush Haradinajn, në Gazeta Blic.

05/26/2018 16:35

Muharrem Nitaj: Zgjedhjet nuk i konvenojnë askujt në këtë kohë!