Cool

Si do ta menaxhonte një shqiptar situatën e ngjashme si në BBC? (Video)

03/20/2017 09:43
nga:Gazeta Blic

Situata komike e krijuar në një intervistë serioze me profesorin Robert Kelly në BBC ka krijuar një ndër momentet më qesharake në televizon kohët e fundit.

Mes tjerash, kjo ka bërë që një person në YouTube të “demonstronte” se si një baba shqiptar do ta “menaxhonte” këtë situatë.

Për më shumë, shikoni videon më poshtë.

 

 

04/23/2018 13:40

Ky djalosh i mbijetoi sulmit të peshkaqenit, ariut dhe të gjarprit