Cool

Si gjithmonë shqiptarët ngado që shkojnë bëjnë probleme, ja çka bëjnë në Holandë (Video)

05/19/2017 07:45
nga:R A

Një ngjarje disi e pazakontë ka për protagonistë disa të rinj shqiptarë në Roterdam të Hollandës. Ata kanë filmuar një skenë makabre për adhuruesit e kafshëve. Djemtë ndodhen në një ambient ku mendohet se është shtëpi private.

Aty ka një dhomë ku ndodhen disa sirtarë me gjarpërinj. Të rinjtë marrin disa minj dhe ua hedhin një numri të madh gjarpërinjsh dhe më pas filmojnë skenën se si minjtë e gjorë mbyten prej tyre, shkruan Joq.

Aty ndodhet edhe një person i cili diku nga mesi i videos fillon të flasë anglisht. Mendohet se ai është i zoti i ambientit.