Sporti

Shikoni super-sfidën Barcelona-Juventus në këtë link HD dhe pa bllokim

04/19/2017 20:52
nga:Gazeta Blic

Më poshtë e keni një link me kualitet HD për të shikuar ndeshjen Barcelona-Juventus.

02/23/2018 10:15

Barcelona fiton 30 milionë euro nëse ndodh kjo gjë!