Cool

Shikoni si ndalon zemra kur vdes njeriu (Video)

04/21/2017 14:20
nga:R A

Shpesh është folur për trupin dhe shpirtin e njeriut, por a e dini se çfarë ndodh në çastet e fundit të jetës së njeriut?

Më poshtë do ju pasqyrojmë një video ku shpjegohet gjithçka, se sa i vështirë është shkëputja e shpirtit nga trupi në momentet e fundit.