Lajme

Shala: Po mos të ishte UÇK-ja asnjë nuk do të ishim këtu ku jemi

01/10/2017 17:09
nga:R A

Deputeti Haxhi Shala nga NISMA për Kosovën tha se po të mos ishte Ushtria Çlirimtare e Kosovës sot kryeministri do të ishte në Gjermani.

Po ashtu ai tha se asnjëherë nuk ka dëgjuar as nga analistët së paku një falënderim për ushtarët e UÇK-së.

“Po të mos ishte lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ku do të ishit ju deputetë, ministra e ju kryeministër? Do të ishit në Gjermani, ju analistë të cilët shfrytëzuat bursat e ndryshme dhe u shkolluat jashtë, asnjëherë nuk dëgjova nga ju së paku duke falënderuar ushtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës që ua mundësuan se paku të flisni lirshëm por jo edhe të shani e të përulni vlerat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, sepse pa respektimin e këtyre vlerave as bashkësia ndërkombëtare nuk do të na respektojë si shtet për këtë arsye edhe sot arrestimi i gjeneralit Haradinaj nuk është i rastësishëm”, tha Shala.

05/22/2018 09:20

Kuvendi i Serbisë nën masa të larta të sigurisë, pritet të vizitohet nga ish-komandanti i UÇK-së