Geek

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 në test të shpejtësisë. Cili del më mirë? (Video)

04/19/2017 23:13
nga:Gazeta Blic

Modeli i ri i Samsung, Galaxy S8 lansohet së shpejti, ndërsa tani kemi një video e cila e mat shpejtësinë mes telefonave kryesor në treg.

Në listën mëposhtë, përveç Samsung Galaxy S8 radhitet kundër iPhone 7 Plus, modelit të ri të telefonit të LG – G6, si dhe Google Pixel dhe One Plus 3T.

Është interesante të shihet se si pajisjet performojnë në videon mëposhtë me Apple iPhone dhe Galaxy S8.

04/30/2017 20:39

‘Qumili’ dhe Bimi Radogoshi zbulojnë sekretet personale të njëri-tjetrit (Video)