Cool

Sa i fortë është iPhone 8?

09/25/2017 07:35
nga:N S

Si mund ta dini nëse smartphone që dëshironi të blini dhe që nuk i përket kategorisë së lirë është rezistente ndaj gërvishtjeve dhe përplasjeve.

Çdo prodhues do të tregojë në deklaratën e tij se pajisja e tij është elastike për gjithçka edhe pse realiteti shpesh tregon të kundërtën.

Për fat të mirë, ka entuziastë të cilët do të jenë në gjendje të testojnë pajisjet e fundit që shfaqen në treg në të gjitha mënyrat e mundshme dhe të pamundura.

Një nga më të famshmit është Zak Nelson, i cili askush nuk e di nën emrin e vërtetë, por është i njohur si YouTuber nën JerryRigEverything alias.

10/15/2017 17:41

iPhone 8 vs Samsung Note8 vs OnePlus 5 vs HTC U11 – shpallet fituesi, ja cili mbushet më së shpejti | VIDEO