Rregullat

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”1847″ border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Të drejtat e përdorimit

Të gjitha materialet e publikuara në Gazeta Blic janë për përdorim personal dhe jo për qëllime komerciale.

Ri- publikimi dhe huazimi i materialeve të Gazeta Blic mund të bëhet vetëm me kërkesë dhe aprovim të Gazeta Blic.

Citimi i drejtë dhe i vetmi i lejuar i materialeve të Gazeta Blic, lejohet vetëm përmes citimit korrekt që nënkupton përdorimin e jo më shumë se 10 per qind të materialit dhe vendosjen e linkut të plotë të artikullit.

Çdo citim tjetër i pa autorizuar dhe që nuk i përmbahet këtyre rregullave paraqet shkelje të të drejtave autoriale.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *