Lajme

Reagimet e mediave botërore për Rereferendumin turk: Vdekja e Republikës (Foto)

04/17/2017 08:37
nga:Gazeta Blic

Mediat botërore, edhepse sot është e hëna e Pashkëve, kanë reaguar ndaj fitores së Erdoganit në Turqi.

Kështu, disa gazeta europiane dhe amerikane që edhe sot botohen në ballinat e tyre pos që kanë njoftuar për fitoren e Erdoganit kanë raportuar edhe për “vdekjen” e sistemit republikan në këtë shtet.  Kjo vlen edhe për raportimet e të gjitha mediave në edicionet e tyre online.

Për më tepër, Gazeta Blic, ua sjell disa nga këto ballina:

05/24/2018 18:02

Beteja e shqiponjës me dhelprën për lepurin