Lajme

Qeveria në ikje ua vazhdon mandatin disa sekretarëve nëpër Ministri

07/17/2017 09:56
nga:M H

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka aprovuar listën e masave për Pakon Fiskale numër 2.

Me këtë rast, ministra të ndryshëm në detyrë kanë dhënë propozimet e tyre se çka do të bëhet me këtë Pako Fiskale dhe realizimin e saj në terren.

Pos kësaj, Qeveria në detyrë në krye me Isa Mustafën është pajtuar që t’ia vazhdojë mandatin sekretarëve të përgjithshëm nëpër ministri të ndryshme.

03/18/2018 10:51

Qeveria përfundimisht e bindur: I kemi 80 vota!