Cool

Qentë kundër ujkut, çfarë ndodhë në këtë betejë?! (VIDEO)

09/13/2017 21:39
nga:Gazeta Blic

Lufta ndërmjet ujkut dhe qenit është e njohur qysh moti, si një luftë pa fitues definitiv.

Në këtë video shihen disa qenë, pesë nga të cilët luftojnë kundër ujkut, i cili nuk dorëzohet dhe iu shpëton atyre.

Megjithatë, qentë në fillim tregohen mjaftë të guximshëm ndaj tij edhe pse ky i fundit me dinakërinë e tij, iu shpëton mbase edhe duke i frikësuar.

09/21/2017 14:29

U munguan disa centë për të paguar taksinë, dy vajzat mbetën të habitura me reagimin e vozitësit (Video)