Cult

Promovohet libri ”Ambivalenca filozofiko-religjioze” i autorit Isa Demiri

04/19/2017 12:10
nga:R A

Isa Demiri ka promovuar librin e tij me përmbajtje filozofike dhe fetare.

Në Viti të Gjilanit autori Isa Demiri në prani të shumë fytyrave të njohura në mesin e tyre edhe deputet, ka promovuar librin Ambivalenca filozofiko-religjioze.

Të gjithë të pranishmit e këtij promovimi këtë libër e quajtën si diçka madhështore.

Në këtë ceremoni të librit “Ambivalenca filozofiko- relagjioze”, folën përfaqësues të besimit islam botimit e kanë konsideruar si një pjesë të rëndësishme të mendimit filozofik dhe religjioz, njofton Gazeta Blic.

Ndërsa autori i librit tregoi se çfarë ka dashur ti sjell lexuesit me këtë libër.

“Në këtë libër unë ja munduar me ndërtu ura të bashkëpunimit meqenëse është i përfshirë religjioni katolik më së shumti, mysliman, kam shkuar dhe pak nga to të budizmit edhe pse për ta nuk ka shumë material”.

Në këtë promovimin ishin të ftuar edhe shumë zyrtar komunal të cilët nga ta asnjë nuk morri pjesë. /Gazetablic/

Promovohet libri ''Ambivalenca filozofiko-religjioze'' i autor…

Promovohet libri ''Ambivalenca filozofiko-religjioze'' i autorit Isa Demiri (Kronikë) #Lajme #PlusTelevizion

Posted by Plus Televizion on Samstag, 15. April 2017