Cool

Pesë gjërat që zbulon njeriu tek vetja kur mbetet beqar në të 30-tat dhe 40-tat

04/20/2017 10:46
nga:D.I

Nëse e keni kaluar në lidhje, shumicën e kohës së jetës tuaj si të rritur, të qenit papritmas beqar apo beqareshë në vitet e 30-ta ose të 40-ta mund të ju vijë si shok, shkruan The Independent, transmeton Klan Kosova.

Por kjo periudhë mund të jetë koha e duhur që të bëni ndryshime në jetën tuaj, dhe nuk është gjë e keqe, pavarësisht asaj që shoqëria do të donte që ne ta besonim.

1.Keni më shumë para – të cilat mund t’i shpenzoni për veten.

2.Keni më shumë kohë – të cilën do t’ua shpenzonte partneri ose partnerja juaj në rast se do të ishit në lidhje.

3.Mund t’i rikonsideroni synimet në jetën tuaj

4.Mund ta përqafoni minimalizmin

5.Bëheni më të harmonishëm

05/04/2018 20:56

Në moshën 10 vjeçare ishte 190 kg, tani nuk njihet nga humbja e peshës