Për ne

Çka jemi ne?

Gazeta Blic është medium “online” i pavarur, i krijuar nga profesionistët e gazetarisë dhe medieve, me rritjen më të shpejtë të ndikimit e vizitorëve në Kosovë nga të gjitha mediat tjera.

Gazeta Blic është portal i pavarur i lajmeve, analizës dhe komenteve i krijuar me vet-iniciativë nga një grup udhëqësish medial, publicistësh, redaktorësh, opinionistësh si dhe gazetarësh të mediave kosovare, me prezencë edhe në mediat e huaja.

Jemi të pozicionuar si një burim dinamik dhe kredibil i lajmeve nga vendi, rajoni, sporti, shoëbiz etj në mesin e mediave online të Shqiptarëve.

 

[quote_box name=””]Lexuesit tanë janë kryesisht politikbërësit vendor dhe lokal, bizneset dhe biznesmenët e suksesshëm dhe ata që duhet të bëhen të tillë, si dhe gjeneratat e reja me shkollim të lartë e superior.[/quote_box]

 

Gazeta Blic është një medium i hapur- që respekton mendimin ndryshe.
Modeli i biznesit mbështetet duke ofruar hapësirën për shërbime të marketingut dhe promovimit, të pavarur nga përmbajtja editoriale.

Për një kohë të shkurtër në kemi arritur të jemi burim i besueshëm dhe shkrimet tona të citohen nga mediumet tjera në Kosovë, Shqipëri, Rajon dhe Evropë. Prandaj, për ne flitet jo vetëm në zyre, shtëpi, rrugë e kafeteri… por edhe në Kuvendin e Kosovës dhe më gjerë.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”1884″ border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Kush jemi ne?

Ne besojmë një njerëzit, në përvojat dhe njohurit e tyre. Besojmë në mendjet e pavarura, jo në mendjet më të zgjuara, por i kemi të dyja. Kemi ekipin më përvojën dhe njohurin më të madhe në Kosovë në fushën e gazetarisë, medieve dhe krijimit të opinionit publik.

 

Themeluesit dhe Bordi Drejtues i Gazeta Blic:

 

Astrit Gashi- Themelues dhe drejtues i Bordit

Beqë Cufaj- Themelues dhe anetar i Bordit Drejtues

Adrian Çollaku- Themelues/ Kryeredaktor dhe Drejtor Menaxhues

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *