Cool

Nuk ka më sekrete, shkencëtari i NASA-s konfirmon: Në Mars ka patur jetë

05/16/2017 20:03
nga:N S

Nëse në një planet, i cili në të kaluarën ishte i ngjashme me Tokën, shihni një fytyrë të gdhendur njeriu dhe një piramidë, në afërsi prej 5 km njëra me tjetrën, atëherë nuk ka nevojë që të jesh kushedi çfarë shkencëtari, për t’i “bashkuar pikat”.

Analizat kanë treguar se Marsi, i cili tani duket të jetë një planet i thatë, pa ujë, pa atmosferë dhe pa jetë, dikur ishte shumë i ngjashëm me Tokën.

Shkencëtarët kanë konstatuar se, edhe sot e kësaj dite, në Mars ka ujë, edhe pse në sasi më të vogla. Dr. John Brandenburg, i cili dikur punonte për NASA-n, thotë se është shumë i bindur që artefaktet e gjetura në Mars, sikur që është fytyra e njeriut, janë të vërteta, e jo të rreme.

10/21/2017 15:36

Zbulimi më i fundit i NASA që po trondit të gjithë: Ndodhet 17, 000 vite dritë larg nesh