Virgjëresha të bukura

Virgjëresha të bukura

Virgjëresha për ne tashmë është bërë toka legjendare, skaji i romantikut, krijueshmëria e karaktereve të fortë dhe të guximshme. Echelons i parë Komsomol, kunja e parë në stepën e braktisur, çadrën e parë. Dhe mbi të gjitha kjo - kumbimi, lufta, zemra e ngrohjes së këngës, e cila, pas patriotëve të rinj, e mbledh të gjithë vendin ... kështu që në lidhje me epikën e virgjër, në shumë filma, ese dhe raporte të krijuara në pesëdhjetë, për të thënë, në gjurmët e ngjarjeve.Tani, pas një të katërtën e një shekulli, kur fshatrat e landscaped u rritën në tokat e landscaped, dhe nipërit e mbesat e primeshteve po kandidojnë në shkollë, beteja për bukë në këto fusha është mbajtur - pjesë e të drejtave të punës rurale të të gjithë vendit. Dhe, duket, gjithçka është bërë e thjeshtë dhe e zakonshme këtu.Megjithatë, kjo nuk është mjaft e vërtetë.Fakti është se tani i ashpër dhe kapriçioz, shekujt nuk e njihnin Lemera, nuk ka, jo po dhe "bën" temperamentin e tyre - Sukhovyi, nxehtësia e nxehtë, ngricat lyutyi. Dhe vetëm bukë kokëfortë, të ditur dhe të dashur janë në gjendje të frenojnë elementin e rimbursuar.Me të vërtetë e lidhën të kaluarën e virgjër dhe të vërtetë të virgjër, dhe atë. Ajo që është bërë këtu nga njerëzit njëzet e pesë vjet më parë, germinon bukën e tanishme të bukës, duke nxjerrë përpjekjet e mjeshtrave të mbushur me njerëz të kulturave.DOKUMENTALISTS KAZAKH kanë krijuar një film të plotë "linjë në shtëpi", e cila lejon një për të parë këtë punë të madhe në tokë.Ne mësojmë se çfarë ka arritur ekonomia e Kazakistanit, atë që punëtorët ruralë mendojnë për atë se cilat gola vendosen vetë. Fuqia e kasetës në bindjen e saj. Fakte interesante për të cilat janë adresuar autorët, ata flasin shumë jo vetëm mendjen, por edhe zemrën e audiencës, sepse njerëzit janë njerëz, kërkimi i tyre krijues.Vjetër Newsreel na prezanton me Evdokia Andreevna Zaistchkova - ish-drejtori i fermës shtetërore "Izhevsky" të rajonit Tselinograd. Kjo shkroi ngrohtësisht për të në librin "Colen" Leonid Ilyich Brezhnev: "Ai erdhi në virgjër, kur ajo ishte tashmë nën pesëdhjetë vjeç. Por ai mbajti një barrë të re, do, karakter të fortë ". Ajo shkon zonjë sipas tokës vetëm të ngritur. Dhe pranë saj krejtësisht të rinj - vula të reja. Dhe në mesin e tyre Ibrahim Zhangrazov.Kur Evdokia Andreevna la jetën. Është në duart e tij që bujqësia bie. Sukseset e sotme të Izhevtsev (dhe ata marrin kultura të pashembullta për këto vende në mijëra hektarë të tokës) të përcaktuar kryesisht nga Bashkimi i Praktikës me Shkencën. Këtu ne në mënyrë të sigurtë prezantoj varietetet e grurit të reja, agrotechnik të avancuar. Vazhdimisht mjeshtër dhe metoda të avancuara të prodhimit të mishit. Ne shohim punën e fermave moderne të pulave, të cilat në vitet e ardhshme do të bëhen kompleksi më i madh automatik për kultivimin e zogut.Duke folur për vazhdimësinë e traditave më të mira të virgjër, filmuscores na çon në fermën sovjetike "Zhdanovsky" në Kazakistanin verior. Këtu familja e Hereditary Chopores Nikolenko punon. Mark Pavlovich Nicolenko arriti në Echelon e parë. Fillova fjalë për fjalë me "Kolykën". Gjithçka duhej të mbijetonte: dhe problemet e brendshme dhe disavantazhet. Por në rajonin e fshatarëve, u ekzaminua fort dhe tërësisht nga toka të reja me shokë. Njëzet vjet më vonë çuan në ekonomi. Dhe tani është në duart e forta të djalit - Vladimir Markovich. escort girl
44c6a573e7f00fe9aa4400ca539c5f20