Këshilla për kalimin e merimangës mahnitëse - Misionet kryesore # 1

Këshilla për kalimin e merimangës mahnitëse - Misionet kryesore # 1

Kapitulli 01 - Oscorp - Friend juaj

Kur ju filloni të lojës, ju automatikisht do të fillojnë të ndjekin Gwen, të aftë për të kthyer dhomën vetëm me dorezë të drejtë analog.

Pas rivendosjen e kontrollit, mbani të shtypur butonin RB për të hyrë në të ashtuquajturën Rush Web.

buttons lirimin e shpejt do të shkojë në vendin e shënuar. Pra, ju do të shpëtuar mikut tuaj.

Mbajtjen e saj në anën e pasme, ju duhet për të drejtuar përpara, vazhdimisht duke kaluar nëpër dyert e hapjes. Në mënyrë që të hidhen, shtypni a.

Prapa dhomë me dritare të prekur nga robots, nga ana e majtë dhe të marrë prova audio shtrirë jashtë derës. Vendndodhja e të tjerëve është përshkruar në kapitullin e duhur të këtij manuali.

Pak më tej ju do të merrni në vrimë përmes të cilit ju duhet të hidhen. Për ta bërë këtë, të mbajë RT dhe kontrollin Spidey përdorur levë analog.

Për vrimë e dytë, një grup i merimangat do të ju sulmojnë. Hidhen poshtë dhe humbjen e tyre, të alternuara X (sulm) dhe y (evazionit) në momentet e duhura.

Kur beteja është e gjatë, ju mund të kthehet në Gwen. Marrë mbrapa saj në shpinë me Y dhe të shkojnë nëpër dyer në të djathtë poshtë.

Korridori do t'ju çojë në një dhomë me lazer. Përdorin kompjuterin më të afërt që i hap derën dhe me ndihmën e një kërcim web Gust nëpër vrimë në sistemin e sigurisë (kënd majtë e sipërme).

Ju duhet të synojnë në hapësirë të hapur në mënyrë që imazhi i verdhë i shfaqet njeriu merimangë, dhe pastaj të mbajë dhe lirimin Republikën e Bjellorusisë.

Nga ana tjetër, ju do të gjeni një dhomë me një turbinë të madhe. Ndaluar këtë duke përdorur web predha (shpejt Shtypni B). Pas kësaj, të shkojnë në anën tjetër duke përdorur Web Rush.

Të veprojë në mënyrë të ngjashme për tifoz të dytë dhe të përdorin kompjuterin më të afërt me Web Rush. Kështu, ju do të hapë derën prapa murit lazer.

Shpejt hidhen mbi në anën tjetër nëpër vrima në të majtë dhe pastaj të shkoni në ventilimit bosht mbi derë të mbyllur (MD).

Tuneli do t'ju çojë në një dhomë me robota. Filloni duke shtypur LB për tërheqje në mur.

Nga atje ju mund të xhiruar ato (MD), dhe pastaj të vazhdojë betejën si zakonisht. Sa më shumë hitet ju mund të aplikoni pa dëme, aq më shumë përvojë ju do të merrni.

Kthehu tek Gwen pas luftës dhe të kthehemi në dhomën ku beteja ishte duke shkuar. Pak mbi ju do të gjeni një shtrat në të cilën ju duhet për të vendosur një grua.

Pas një fund të shkurtër kinematografisë, ju do të merrni qasje në një telefon të veçantë celular. Aktivizoni duke klikuar përsëri.

Duke e përdorur atë, ju mund të rritur aftësitë tuaja pas marrjes së një nivel të ri të përvojës dhe të dëgjuar në të dhënat e marra. Zgjidhni një nga përmirësimet dhe pastaj dalje b. Kështu që ju do të zhvendoset në rrugë.

E drejta para se Peter bie në tokë, shtypni dhe mbani shtypur RT. Kështu, ju do të fillojë ritëm mes ndërtesave duke përdorur web tuaj. Ju gjithashtu mund të tokës dhe të drejtuar përgjatë ndërtesës duke përdorur të njëjtën butonin.

Pas dëgjimit të asaj që thotë Gwen, kontrolloni telefonin tuaj (mbrapa). Qëllimi juaj i ri do të shënohet në hartë. Ju gjithashtu mund të lexoni mesazhet e marra. freehqpics.com xxx pics
e98b579671a346fdc09f13310b7a11fd