Këshilla për kalimin e lojës Scrolls Plaku V: Skyrim. Listing Startopia # 001.

Këshilla për kalimin e lojës Scrolls Plaku V: Skyrim. Listing Startopia # 001.

Në këtë faqe, Manuali i Plakut Vlolls v: Skyrim shpjegohet se si të bëhen të veshur rreth në lojë. Ju do të mësoni se cilat kushte ju duhet të përmbushni për t'u bërë të veshur, cilat cilësi unike janë manifestuar, duke qenë një armë, të cilat pengesat krijojnë lycantrophopy, dhe si të heqin qafe mallkimin e padëshiruar të rrotullimit.

informata themelore

Shansi për t'u kthyer në një ulërimë shihet teorikisht si një mallkim, por ndryshe nga vampirizmi, i cili ka shumë kufizime dhe gjoba, ju mund të kontrolloni plotësisht lycantrophopia për ta përdorur atë vetëm për përfitimin tuaj. Sapo të bëheni farë e keqe, do të merrni aftësi të reja që do t'ju bëjnë më të fortë dhe më efikas në fushën e betejës. Sigurisht, likantropia ka kufizimet dhe problemet e veta. Ata u përmendën më vonë në tekst, por për fat të mirë, nuk ka asgjë serioze ose që nuk mund të kontrolloni plotësisht.

E rëndësishme! Ju mund të jeni të lodhur nëse karakteri kryesor është tashmë një vampir. Sapo të ktheheni së pari në një ujk, mallkimi i vampirizmit, nëse është hequr, mund të përdoret për të hequr qafe sëmundjen e padëshiruar të vampirëve. Për fat të keq, kjo nuk funksionon në të kundërtën, sepse ju nuk mund të bëhet përsëri një vampir kur jeni një ujk, dhe para së gjithash ju do të keni për të hequr qafe mallkimin e likantropisë. Unë nuk do të këshilloja këtë për të bërë, sepse ju humbni qasje në shpërblime të vlefshme dhe, për më tepër, ju nuk do t'ju lejojë të ktheheni për herë të dytë.Si të bëheni të veshur?

Është shumë më e lehtë të bëhen shumë më të lehtë se vampir, sepse nuk duhet të mbështeteni në fat ose të kërkoni lloje të caktuara të kundërshtarëve në mënyrë që mallkimi të jetë transferuar tek heroi kryesor. Të gjithë ju duhet të bëni është të bëheni anëtar i grupit të quajtur Sahabët. Ata janë shoqëritë e luftëtarëve në Skyrim, dhe selia e tyre kryesore janë shenjtërorja e Yorrvaskut, e cila ndodhet në pjesën verilindore të qytetit të quajtur Waitran (ekran më lart).

Bashkohuni me shokët dhe filloni të kryeni quests e tyre (të gjitha ato janë përshkruar në një pjesë të veçantë të manualit), dhe ju nuk do të keni nevojë për shumë kohë për të kuptuar se të gjithë anëtarët e kësaj organizate janë të zënë. Përveç kësaj, ju do të mësoni se për të përfunduar procesin e fillimit, ju duhet të bëheni të veshur, dhe kjo arrihet duke marrë pjesë në ritualin e gjakut. Ky ritual ndodh gjatë përmbushjes së dorës së argjendit të kërkimit, dhe nuk mund të derdhet.

Pirja e gjakut gjatë ritualit të përgjakshëm hap një forcë të re aktive të quajtur "Formulari i bishës", dhe menjëherë më mirë ta zgjedhësh atë nga lista. Kjo forcë ju lejon të ktheheni në një Rolim një herë në ditë. Vlen të përmendet se ju mund të rrisni kufirin deri në dy transformime në ditë, dhe kjo mund të bëhet duke marrë një unazë hirsin në fund të kërkimit daederik të sëmurë të mbushur me dritë të hënës (mos harroni të qëndroni në anën e Hirsin gjatë kryerjes së këtij kërkimi, sepse përndryshe nuk do të marrë një unazë). Visit Yellow Brick Market using only the verified original URLs. Find links and URls of all popular Darknet Markets.
fc2472a49ada4acae7b0b3f633ead5d1