Këshilla për plotësimin E nevojës Për Lojë Speed Carbon. Pasimi I Lojës #044

Këshilla për plotësimin E nevojës Për Lojë Speed Carbon. Pasimi I Lojës #044

Akordim mekanik

Që nga akordimi I Parë Nëntokësor është një pjesë shumë e rëndësishme e çdo nevoje për Lojë Me Shpejtësi. Në fakt, ne mund ta konfigurojmë makinën tonë në dy mënyra: vizualisht dhe mekanikisht. Shumë shpesh, cilësimet e sakta janë elementi që ndan fituesit nga humbësit. Ato bëhen brenda pak orësh pas testimit dhe janë arma më sekrete e klaneve dhe lojtarëve më të mirë të nfs. Përveç kësaj, vendosja optimale varet kryesisht nga stili i garës së lojtarit. Por është gjithmonë mirë të dish se çfarë bën çfarë.

Të gjitha cilësimet mekanike janë në menunë E Performancës. Ashtu si në lojërat e mëparshme, edhe në Pjesët E Karbonit kanë disa nivele: rrugë, profesionale dhe gara. Por këtë herë disponueshmëria e një pjese specifike varet nga niveli i makinës. Ju nuk mund të vendosni një Turbo Carrera GT në Një Golf, kjo është e qartë. Shkalla e modifikimit varet nga aftësitë e makinës, kështu që makina juaj e parë nuk do të përputhet me më të mirën në lojë. Përveç kësaj, ndryshe nga Shumica E Kërkuar, pjesët janë gjithashtu të ndara sipas niveleve. Kjo do të thotë që nëse zhbllokojmë paketën E marsheve Të Rrugës Level i, atëherë nuk do të jemi në gjendje ta instalojmë atë në një makinë të nivelit II. Kjo është gjithashtu e ndryshme për makinat premium si Audi Le Mans. Ne nuk mund t'i rregullojmë ato fare, vizualisht ose mekanikisht.

Le të përqendrohemi tani në shpjegimin se ku, çfarë dhe si. Kur blejmë një pjesë, kemi tre opsione misterioze, secila prej të cilave mund të vendoset në tre pozicione. Ata vendosin se si makina jonë do të përballojë në rrugë. Ja si ndodh:

Motori-Çift Rrotullues / Fuqi . Asgjë e veçantë, por instalimi i dyno është më i lehtë. Akordimi i makinës sonë më shumë në çift rrotullues do të ndikojë në përshpejtimin më të mirë, por në kurriz të fuqisë, dhe ajo që shkon me të është shpejtësia maksimale. Dhe anasjelltas - më shumë kuaj fuqi do të na lejojnë të arrijmë një shpejtësi më të lartë, por makina do të përshpejtohet më ngadalë. Nuk është sekret që është më mirë të përdorni çift rrotullues më të lartë në gjurmët dredha-dredha dhe të instaloni fuqi më të lartë në gjurmët ku kemi vija të gjata të drejta.

Transmetimi-Përshpejtimi / shpejtësia Maksimale . Kjo tregon në thelb gjatësinë e ingranazhit. Sa më i madh të jetë grupi i përshpejtimit, aq më të shkurtër ingranazhet, të cilat janë më dinamike, përshpejtohen më mirë, por ato gjithashtu "ndalen" në një kohë më të shkurtër, dhe diapazoni i shpejtësisë që mund të arrihet në një ingranazh të caktuar do të jetë më i ulët sesa nëse vendosni ingranazhin në shpejtësinë maksimale. Mbani në mend se kjo lidhet me vendosjen e motorit në shumë mënyra, p.sh. gjatësia e transmetimit varet gjithashtu nga mënyra se si është vendosur motori. Goodshtë mirë t'i përmbaheni një skeme, për shembull, nëse doni të përdorni më shumë përshpejtim, rregulloni transmetimin në të njëjtën mënyrë.Nitrous-Fuqia / Kohëzgjatja. Oksidi i azotit është një gjë shumë e rëndësishme që mund të përcaktojë edhe fituesin. Nëse shtojmë më shumë fuqi, ATËHERË NOS do të na japë më shumë shpejtësi, por në kurriz të kohëzgjatjes. Përndryshe, vendosja e kohëzgjatjes do ta bëjë fuqinë pak më pak, por do të zgjasë më shumë. Përsëri, kjo kryesisht varet nga pista në të cilën do të garojmë. Träume werden immer wahr, wenn man etwas dafür tut und es ist wahr, man muss nur etwas Geld dafür verdienen, vom Online-Casino www.casinologowanie.com .
42d14da67029382588bacddb76a8bdf2