Playson mori lejen për të punuar në Ontario

Playson mori lejen për të punuar në Ontario

Playson ka zgjeruar praninë e saj në Amerikën e Veriut pas marrjes së një licence kazinoje në internet https://similar.casino që do t'i lejojë ofruesit të fillojë operacionet në Ontario. Dokumenti, i lëshuar nga Komisioni i Alkoolit dhe Bixhozit, do t'i mundësojë ofruesit të ofrojë tavolina të drejtpërdrejta, slot machines dhe tituj operatorëve të shumtë në provincën e dytë më të madhe të Kanadasë.

Sipas kushteve të marrëveshjes së licencës, lojërat elektronike të Playson si Buffalo Power: Hold & Win, Legend of Cleopatra Megaways dhe Royal Coins: Hold & Win së shpejti do të jenë të disponueshme në treg.

Tamas Kustos, Drejtor Tregtar i Playson, tha: “Ne jemi shumë të kënaqur që mund të punojmë në Ontario tani. Kjo na lejoi të përmbushnim planet tona ambicioze për t'u zgjeruar përtej Evropës. Përvoja e Playson në shumë tregje të rregulluara në mbarë botën ka qenë e rëndësishme në hapjen e rrugës sonë përmes këtij procesi të gjatë licencimi."

Kushtos gjithashtu vuri në dukje se arritja ishte falë ekipit të ofruesit, i cili mblodhi së bashku shumë njerëz që janë të apasionuar pas një kauze të përbashkët.

Përveç lojërave, operatorët do të kenë akses edhe në ofertat promocionale të Playson. Këto përfshijnë turnetë në internet dhe mjetin Cash Blast, i cili është krijuar për të "rritur përvojën e lojërave" dhe "të përmirësojë mekanikën e tërheqjes dhe mbajtjes së klientëve".

Tregu i Ontarios, me një popullsi prej mbi 14.5 milionë banorësh, do t'i shtohet listës së më shumë se 20 territoreve të rregulluara ku ofruesi është tashmë i licencuar. Këto janë rajone në Afrikë, Evropë dhe Amerikën Latine.

Sipas Andrei Andronik, këshilltar i përgjithshëm në Playson, kompanisë iu desh të punonte me rregullatorin e Ontarios për disa muaj për të marrë përfundimisht lejen për të operuar. Funksionari vëren gjithashtu se hyrja në Amerikën e Veriut shënon një fazë të re në zhvillimin e ofruesit, i cili planifikon të zgjerohet më tej në kontinent.

Kujtojmë që Endorfina është bërë partnere e transmetuesit Livespins.

03c063ecb8edc703d54c9c66e1ab9e81