Uncategorized

NË FOTO: Shtëpia ku lindi dhe u rrit Donald Trump

04/20/2017 17:49
nga:Gazeta Blic

Presidenti i tanishëm i SHBA-ve, Donald Trump është rritur në Queens. Prindërit e tiij kanë jetuar atje, kur lindi ai në vitin 1946, transmeton Gazeta Blic.

Gjashtë dhoma të gjumit, dhoma e pritjes me hapsirë të gjërë dhe garazha me 2 automobila janë pjesë përmbajtëse e kësaj shtëpie luksoze.

Një investitor që nuk ka pranuar të identifikohet e ka blerë këtë shtëpi për 1.2 milion dollarë vitin e kaluar, por këtë vit ajo u shit në ankand publik për 2.14 milion dollarë, që është një rritje jashtëzakonishtë e madhe e çmimit për një afat kaq të shkurtrër.

Më poshtë disa nga Fotografitë e kësaj shtëpie:

05/27/2018 15:05

Darka e parë e iftarit në Amerikë u mbajt nga Presidenti Xheferson