Sporti

Ndodh edhe kjo: Luajti 19 ndeshje në bastore, fitoi vetëm 1 euro (FOTO)

03/20/2017 23:16
nga:Gazeta Blic

Një bastore e “çmendur” është luajtur në Podgoricë.

Bastvënësi në tiketën e tij ka luajtur 19 lojë, duke paguar 1.5 euro.

Ai përdori opsionet për të mos humbur tiketën edhe nëse dështon ndonjë lojë.

Nga 19 ndeshje, ai qëlloi 16, dhe besoni apo jo, fitoi vetëm 2.5 euro, dhe duke llogaritur pagesën, fitimi i del vetëm 1 euro.

04/28/2018 13:30

Qyteti i Kosovës që ndalon shitjen e alkoolit afër shkollave