Lajme

Ministria e Infrastrukturës: Rrugët në tërë vendin vazhdojnë të jenë të hapura për qarkullim

01/10/2017 14:38
nga:G Th

Bazuar në të dhënat e mbledhura nga ekipet e Ministrisë së Infrastrukturës në terren, të gjitha rrugët nacionale dhe rajonale në vend vazhdojnë të jenë lehtësisht të qarkullueshme.

Menaxherët rajonalë me ekipet tyre dhe kompanitë e kontraktuara nga Ministria e Infrastrukturës po vazhdojnë punën në largimin e çdo pengese, për të mundësuar zhvillimin normal të komunikacionit.

Po ashtu, ekipet e MI-së kanë vazhduar t’u dalin në ndihmë ekipeve lokale në disa komuna të Kosovës për të bërë largimin e borës dhe akullit nga disa zona të thella malore.

Njëkohësisht Ministria e Infrastrukturës iu bën apel të gjithë qytetarëve që të jenë të kujdesshëm gjatë udhëtimit dhe të kenë pajisjet e nevojshme.

08/16/2017 20:51

Ndërroi mendjen pasi që e kaloi rrugën, gruaja e moshuar shtypët nga kamioni për vdekje! (VIDEO+18)