Cult

Mbahet manifestimi letrar tradicional “Ora e Tahir Deskut”

09/08/2017 07:14
nga:Gazeta Blic

Sot në Klinë mbahet manifestimi letrar tradicional “Ora e Tahir Deskut”.

Gjatë këtij manifestimi do të shpallet vepra më e mirë letrare dhe do të ndahet çmimi “Ora e Tahir Deskut”.

Po ashtu, do të promovohet vepra e autorit Sokol Bashota “Unë jam në çdo vend” dhe do të mbahet Ora e madhe letrare.

11/21/2017 17:07

Bashota akuzon se sabotuesit brenda PDK-së e dërguan në humbje atë!