Cult

Libri “Së bashku mësojmë Matematikën”, pas sukseseve të mëdha, kërkohet ribotimi i tij!

04/19/2017 15:37
nga:M H

Libri “Së bashku mësojmë Matematikën” nga autorët: Lirika Berdynaj, Miranda Stavileci dhe Shqiponje Kamberi ështe ribotuar disa herë radhazi, për shkak të suksesit të madh që ka pasur dhe kërkesave të mëdha.

Merret vesh se ky libër do të ribotohet edhe për të gjashtë herë muajve në vijim, dhe kjo për shkak të kërkesave të shumta.

Ky libër përdoret ngs shkolla të shumta anëmbanë Kosovës.

Në librin “Se bashku mesojme Matematikën (shumëzimi dhe pjestimi për klasën e dytë) fëmijët do ta kenë më të lehtë ta kuptojnë matematikën, sepse libri përveç numrave magjik ëshë i ilustruar me figura, të cilat i përgjigjen veprimeve të ndryshme matematikore.

Librit (doracak) i tri autoreve, mësimdhënëse me performancë të shkëlqyeshme, si: Lirika Bërdynaj, Miranda Stavileci dhe Shiponjë Kambëri, është vlerësuar edhe nga psikologët dhe pedagogët e shkollave të ndryshme, si një tekst praktik dhe pragmatik për zhvillimin e aparatit matematikor të fëmijëve të klasës së dytë.

04/23/2018 14:48

​ Vetëvendosje në Ditën Botërore të Librit: Gjendje alarmante