Showtime

Largohet çifti i parë nga “Big Brother”…e ‘shijuan’ shtëpinë vetëm 3 orë!

03/19/2017 12:06
nga:N S

Aventura e tyre në edicionin e 9-të të Big Brother nuk ka zgjatur më tepër se tre orë. Bëhet fjalë për çiftin më të pazakontë që hyri në Shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

Kanë qenë pikërisht B&B, çifti i derrkucave simpatikë që Big Brother ua la nën kujdes çifteve të shtëpisë, që “vendosën” që të largohen.

Komunikimin për largimin nga Big Brother të B&B e komunikoi Denisi që lexoi për banorët e tjerë zarfin që iu dorëzua nga “Vëllai i Madh”.

Dhe, arsyeja përse B&B zgjodhën të largohen nga shtëpia e Big Brother është fare e thjeshtë, për mos përputhje karakteri me konkurrentët e tjerë.

Ky vendim ka shkaktuar pak konfuzion tek banorët e shtëpisë, një pjesë e të cilëve i druhen një penaliteti të mundshëm, pasi ishin instruktuar që të kujdesen për ta.

04/07/2018 15:59

“Vdiq për një minutë”, pas 10 operacioneve plastike (Foto)