Uncategorized

Kush është përgjegjës për rezultatin e zgjedhjeve në LDK, sipas Arben Gashit

07/13/2017 19:04
nga:M H

Arben Gashi, nga Lidhja Demokratike e Kosovës, ka thënë se në partinë e tij janë duke e analizuar rezultatin e zgjedhjeve pas certifikimit të tyre.

“Po shohim se cilat janë problemet, ato janë të llojeve të ndryshme, por sot nuk është koha për t’i diskutuar”. “Sa më lart që je në parti merr përgjegjësi për humbje dhe lëvdata për fitore”.

“Ta shohim si do të shihet kjo në praktikë”. Kështu ka thënë Gashi, në Info Magazine të Klan Kosovës.

04/20/2018 19:10

Edhe Vetëvendosje e gatshme për zgjedhje