Fit&Sexy

Kujdes kur keni dorëza në duar, asnjëherë mos e bëni këtë veprim

01/10/2017 15:45
nga:N S

Mendoni pak dhe kujtoni, çfarё punёsh bёni gjatё ditёs kur mbani veshur dorezat?

Veprime nga mё tё ndryshmet qё konsistojnё me prekjen e sendeve qё mbartin mikrobe.

Deri kёtu jemi dakord! Tani kalojmё tek veprimi qё nuk duhet tё bёni.

Mos prekni lёkurёn e fytyrёs mё to!

Ashtu si duart, edhe dorezat mbajnё mikrobe tё cilat pasi prekin fytyrёn shkaktojnё acarim tё lёkurёs, puçra apo kruarje.

05/08/2018 12:03

40 persona, gjashtë muaj do t’i mirëmbajnë malet e Berishës