Lajme

Kryeministri Haradinaj befason me këtë gjest, ja çfarë i ofroi një banori të Obiliqit! (FOTO)

09/13/2017 20:04
nga:D.I

Në takimin e sotëm të Kryeministrit Ramush Haradinaj, me banorët e fshatit Shipitullë dhe Hade, u arrit një marrëveshje pajtueshmërie për të zgjidhur problemin këtyre banorëve të këtyre fshatrave për të gëzuar të drejtën e përparësisë në punësim.

Megjithatë gjatë këtij takimi është vënë re një detaj kur Kryeministri i vendit Ramush Haradinaj shihet duke i ofruar ujë një banori të Shipitullës i cili ishte prezent në takimin e sotëm.

Një veprim i tillë të paktën më parë nuk është hasur nga ndonjë zyrtar i lartë shtetëror.

03/18/2018 18:41

Ramush a je ti? Kështu nuk e kemi parë asnjëherë më parë kryeministrin (pamje)