Geek

Krijohet telefoni mobil pa bateri

08/09/2017 19:33
nga:M H

Hulumtuesit në SHBA prezantuan prototipin e telefonit mobil pa bateri, i cili përdorë teknologjinë për të cilën shpresohet se me kohë do të implementohet në prodhimet për tregun masive, transmeton Reuters.

Telefoni është krijuar nga grupi i hulumtuesve nga universiteti Washington në Siettle dhe punon në parim të gjenerimit të sasive të vogla të energjisë nga radio sinjalet, të njohura si radio frekuenca ose valët “RF”.

 

 

12/09/2017 07:58

Pasi të shihni këtë video s’keni për të përdorur kurrë celularin duke ecur (VIDEO)