Na kontaktoni

Gazeta Blic është portal i pavarur i lajmeve, analizës dhe komenteve i krijuar me vet-iniciativë nga një grup udhëqesish medial, publicistësh, redaktorësh, opinionistësh si dhe gazetarësh të mediave kosovare, me prezencë edhe në mediat e huaja.

[quote_colored name=”” icon_quote=”no”]Motoja e Gazeta Blic është “Drejtë e në Pikë.”[/quote_colored]

Gazeta Blic synon të pozicionohet si një burim dinamik dhe kredibil i lajmeve nga vendi, rajoni, sporti, showbiz etj në mesin e mediave online të Shqiptarëve.

Gazeta Blic është një medium i hapur- që rrespekton mendimin ndryshe.

Modeli i biznesit do të mbështetet duke ofruar hapsirën për shërbime të marketingut dhe promovimit, të pavarur nga përmbajtja editoriale.


Impressum

Botues: Blic Media shpk

Bordi: Astrit Gashi (Drejtues i Bordit),  Beqë Cufaj dhe Adrian Çollaku.

Kryeredaktor dhe Drejtor menaxhues:  Adrian Çollaku

 


Na shkruani: [email protected] & [email protected]

Na telefononi në: +377 45 651 651

2 thoughts on “Na kontaktoni

  1. Kam informata te sakta ktu ne Peje per piraterin matemadhe ne rajon apo ballkan ku ne muaj fitojn edhe deri me miliona ero kujon 4 persona nji iPejese nji i Ferizajit nji i Mitrovices Veriore serb dh prej Presheves nese jeni te interesum muj meju jap me emra me telefona shitore me gjitha qa meren policis ikom tregu po nuk marin masa ka qe tre muj i tregoj policis ikom thire me telefon po kurgjo ktu mundet me qen edhe elamja e parave. nse jeni te interesum lajmroni .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *