Cool

Kjo është rruga drejt ferrit (Foto)

07/17/2017 14:20
nga:N S

Rruga më e rrezikshme në botë, një udhë që duket se të con drejt ferrit, ku kanë humbur jetën dhjetëra udhëtare vitet e fundit, ndodhet në Turqi.
Sipas një organizate që hulumton rrugët më të rrezikshme në botë, rruga “D915 Bayburt” është në vendin e parë.

Kjo rrugë është 50 kilometra e gjatë dhe ka 29 kthesa shumë të rrezikshme.
Rruga, që ishte ndërtuar nga ushtarët rus më 1916-ën.

Ajo është aq rrezikshme sa në disa kthesa është shumë e vështirë të kthehesh për shkak se nuk ka anësore dhe mund të biesh nga një lartësi marramendëse

 

04/18/2018 18:35

Gjuha shqipe lëndë zgjedhore në Turqi