Cool

Këto janë 10 pishinat më të mira në Kosovë (Foto)

07/18/2017 00:44
nga:F.B

Tashmë është koha e pushimit dhe relaksimit. Këtë e mundësojnë temperaturat dhe moti i mirë i cili ditët e fundit ka ngritur dukshëm temperaturat.

Natyrisht që në kohë të nxehta kërkohen vendet më të mira dhe më të freskëta për ti kaluar vikendet, në pamundësi për të shkuar më larg, shkruan NewBorn.

Ju sjellim 10 pishinat më të mira në Kosovë:

Pishina ‘Euro-Park’, Klinë


2. Pishina ‘Ujëvara’, Ferizaj


3. Pishina ‘Solidi’, Suharekëush


4. Pishina në Banjë të Malishevës, ndonëse nuk ka infrastrukturë të ndërtuar mirë, uji i saj është fantastik dhe është natyral.


5. Pishina e Gërmisë, Prishtinë


6. Pishina ‘California’, Lipjan


7. Pishina ‘Freskimi’, Suharekë


8. Pishina ‘Tea Park’, Prizren


9. Pishina ‘Mondial Park’, Sllatinë

 


10. Pishina ‘Lido’, Shtime

 

04/19/2018 11:14

31 zyrtarë të lartë e fshehin pasurinë, në mesin e tyre edhe prokurorë, gjykatës dhe deputetë! (Dok)