Showtime

Këtë performancë të Ibrahim Tatlises nuk e keni parë kurrë (Video)

06/19/2017 14:16
nga:N S

Ibrahim Tatlises, megjithëse pas fatkeqësisë që ka pësuar, ka pushuar aktivitetin e tij muzikor, këngët e tij vazhdojnë të dëgjohen gjithandej.

Janë interesante edhe videot që shpërndahen e që shkojnë në mënyrë virale edhe tani ku shihet ai me ndonjë fans të tij.

E fundit është kjo video e publikuar nëpër faqe të ndryshme në Facebook.

Shikojeni se si një fanse e Tatlises këndon aq mirë këngët e tij dhe këngëtari vetëm ulet e dëgjon.

 

02/09/2018 18:03

Martohet sërish Ibrahim Tatlises! (FOTO)