Geek

Këso mjete gjigante nuk keni parë asnjëherë (Video)

03/14/2017 19:16
nga:Gazeta Blic

Ndonjëherë, punët e mëdha në jetë kërkojnë edhe mjete të mëdha.

Kamionë, trena, tanke, eskavatorë, janë mjete të cilat mbushen me gjërat që njerëzve ju nevojitet për punë.

Mirëpo, a keni parë ndonjëherë makinë e cila është e madhe pothuajse sa një eskavator? Mos u habitni, mjete të tilla ekzistojnë dhe janë me të vërtetë gjigante.

Në vazhdim, njihuni me mjetet më të mëdha në botë, duke përfshirë edhe makina.

04/28/2017 22:40

Çmimet e modeleve të reja nga Audi, më të lira se makinat tjera të së njëjtit nivel (Foto)