Cool

Kështu pritej Fatmir Limaj nga Hashim Thaçi para 9 vitesh (Video)

10/09/2017 19:45
nga:Gazeta Blic

Sot rivalë, por dikur ishin miqë.

Bëhet fjalë për presidentin e vendit Hashim Thaçi dhe zëvendëskryeministrin Fatmir Limaj që para disa vitesh ishin në partinë e njëjtë, madje edhe mbronin njërin tjetrin dhe partinë e tyre.

Limaj ishte pritur në mënyrë madhështore nga qytetarë dhe bashkëpuntorë, e një përqafim të ngrohtë ja kishte ofruar edhe Thaçi.

Në vazhdim gjeni videon me pritjen e Fatmir Limajt para nëntë vitesh.

03/19/2018 22:34

Fatmir Limaj: EULEX-i e nisi me mua, me mua po shkon (VIDEO)