Fit&Sexy

Keni dhimbje shpine? Praktikoni ushtrimin që iu redukton në pak minuta

10/02/2017 21:40
nga:M H

Shtylla kurrizore është pjesë thelbësore e trupit të njeriut.

Nëse keni punë zyre ose ndonjë lloj tjetër pune që kërkon një periudhë afatgjatë të qëndrimit ulur mund të shkaktojë dhimbje dhe probleme në shtyllën kurrizore.

Sipas studimeve, rreth 40% e njerëzve që qëndrojnë për një kohë të gjatë ulur kanë probleme të theksuar me shtyllën kurrizore.

Nëse nuk trajtohet në kohë dhimbja kurrizore mund të shkaktojë probleme serioze në shëndet dhe mund të përhapet në kockat, muskujt, nyjet dhe disqet e tjera të trupit.

Në këtë postim, do t’ju paraqesim një ushtrim që sipas ekspertëve, ju ndihmon të reduktoni dhimbjet e kurrizit në pak minuta.

© SYRI.net

10/16/2017 20:29

Rrobat e viktimave të luftës në Kosovë ruhen në kushte më të mira