Cool

Kaloni më shumë kohë me prindërit nëse doni të jetoni më gjatë

01/10/2017 17:06
nga:M H

Kërkimet e Universitetit të Kalifornisë kanë sjellë së fundmi disa rezultate interesante, sa i përket jetëgjatësisë së njeriut. Dhe sipas tyre receta për të jetuar më gjatë është mjaft e thjeshtë, mjafton të kaloni më shumë kohë me prindërit tuaj.

Sipas kërkuesve të këtij universiteti, të jetuarit vetëm luan një rol kyç në reduktimin e viteve të jetës, kështu të jetosh me prindërit do t’ju ndihmojë të jetoni më gjatë.

Pjesëtaret më të vjetër të familjes janë gjithmonë ata që forcojnë lidhjen në familje. Studimi vazhdon të tregojë se më të moshuarit janë më tolerantë, dhe përcjellin më shumë pozitivitet dhe atmosferë më të mirë në familje, gjë e cila mundon te të rinjtë. Dhe së fundmi, këshilla e studiuesve të Universitetit të Kalifornisë sugjerojn që të vizitoni dhe kaloni më shumë kohë me prindërit tuaj

 

05/27/2018 07:54

Arkivoli që tronditi një familje të tërë