Cool

Kafshët e fshehura në këtë ilustrim i gjejnë vetëm ata që dinë të analizojnë (Foto)

03/15/2017 09:33
nga:N S

Peizazhi i qetë që shfaq bregdetin me shkëmbinj, një shtëpi, detin dhe dy anije në lundrim, brenda ka të vizatuara edhe katër kafshë.

Për dallim nga ilustrimet tjerat, ku kërkohet shikim i fortë, në këtë rast duhet të përdoret logjika dhe të shqyrtohet ajo që shihet, transmeton Telegrafi.

Analizoni se ku mund të jenë fshehur kafshët

Ekspertët thonë se vetëm ata që dinë të analizojnë dhe njohin format e kafshëve, kanë mundësi t’i gjejnë se ku gjenden lakuriqi, antilopa, dhelpra dhe flamengo.

04/16/2018 13:05

Çifti kryen marrëdhënie seksuale në pikë të ditës, në Prishtinë, publikohen edhe pamjet