Cult

Jahja Drançolli prezanton Stemën e Dardanisë të botuar në vitin 1741 (FOTO

04/20/2017 16:41
nga:Gazeta Blic

Historiani i njohur, Jahja Drançolli ka zbuluar përmes një postimi në Facebook, stemën e Mbretërisë së Dardanisë.

Ai ka shkruar se stema e Mbretërisë së Dardanisë, “ç’prej Dardanit të Trojës deri te perandori Justiniani Parë, i gjakut dhe i origjinës dardane. Është përkthyer në sllavishtën e vjetër, dhe e botuar në Vjenë (1741) nga bullgari Hristofor Zhefaroviç!.

Burimi: Mavro Orbini Ravseo (1601), dhe

Equite Paulo Ritter (1701)…

05/19/2018 02:09

BMW konfirmon gjeneratën e re të X5 për shtator