Cool

Ja pse na bëhen bluzat me vrima (FOTO)

07/17/2017 17:08
nga:Y.K

E kush nuk e ka provuar: Ke blerë një bluzë të re, e ke veshur disa herë dhe krejt papritur të shfaqet një vrimë.

Përse?

Kjo pyetje është shtruar në rrjet.

Shumëkush mendon se fajin e kanë ose lavatriçet, ose insektet.

Por në shumicën dërrmuese kjo vjen për shkak të materialit të bluzës.

Shkaku: Një t-shirt përbëhet nga disa rrjetëza të vogla, që fërkohen vazhdimisht me lëkurën.
Nëse materiali ka cilësi të dobët, krijohet një vrimë.
Por nëse mendoni se çmimi ndikon tek cilësia e bluzës që blini, gaboheni.

Sipas të përditshmes gjermane, Bild, një investigim i gjerë ka zbuluar se prodhuesit e rrobave përdorin qëllimisht material të dobët, në mënyrë që të shesin sa më shumë bluza të reja.
E kush nuk e ka provuar: Ke blerë një bluzë të re, e ke veshur disa herë dhe krejt papritur të shfaqet një vrimë.
Përse?

Kjo pyetje është shtruar në rrjet.
Shumëkush mendon se fajin e kanë ose lavatriçet, ose insektet.

Por në shumicën dërrmuese kjo vjen për shkak të materialit të bluzës.

Shkaku: Një t-shirt përbëhet nga disa rrjetëza të vogla, që fërkohen vazhdimisht me lëkurën.

Nëse materiali ka cilësi të dobët, krijohet një vrimë.
Por nëse mendoni se çmimi ndikon tek cilësia e bluzës që blini, gaboheni.

Sipas të përditshmes gjermane, Bild, një investigim i gjerë ka zbuluar se prodhuesi